WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-0
WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-1
WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-2
WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-3
WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-4
WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-5
WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-6
WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-7
WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-8
WWA | 2013 | 2+1 | 116M2-9

WWA | 2013 | 2+1 | 116M2

  • Zadanie: Na rzucie otrzymanym od klientów od razu zwróciła naszą uwagę niewykorzystana przestrzeń korytarza. W dużym mieszkaniu kuchnia i salon tworzyły „tramwajowy” układ, wszystko było pozamykane.
  • Nasz pomysł: Zamiana miejscami. Postanowiłyśmy otworzyć całość, a do tego potrzebowałyśmy kuchnię w miejscu pokoju i pokój w miejscu kuchni. Powstał ogromny, przestronny salon. Połączyłyśmy jedną z łazienek z sypialnią, tworząc w ten sposób intymną strefę nocną.
  • Nasz ulubiony detal: Blat i wyłożenie nad blatem ze szczotkowanego granitu River White. Jeden z najpiękniejszych kamieni, jakie widziałyśmy.